Soul Key terapi = hypnose til tidligere liv - eller bliv fri for stress med stress - coaching


Lider du af søvnbesvær, har tankemylder, uforklarlig hjertebanken , uro i kroppen, er irritabel, meget træt, lettere til tårer,

indesluttet , glemmer ting eller er fraværende - kan det være tegn på stress.

Vil du en gang for alle gøre noget ved det - så bliv stresscoachet.

Stress-coachingen kan foregå på to måder hos mig - enten i en gruppe eller ene sessioner. 


I begge metoder vil der først indgå forskellige metoder til at blive afstresset. Herefter følger samtaler om forskellige værktøjer der kan hjælpe dig videre og forebygge at stressen ikke kommer igen. 


Samtaler foregår hos mig på Jægervænget 7, st.th. i Vejle.


Stress-coaching i en gruppe: 


Gruppen vil være på 3-5 personer - vi mødes i alt 7 gange - 1. gang er gratis og uforpligtende - her kan I finde ud af om det fungere for jer. Og herefter vil vi mødes i gruppen - de første 4 gange - en gang om ugen og de sidste 3 gange - hver 14. dag. 

Det der kan være fordelen ved gruppen er, at I ville kunne støtte hinanden i processen med at komme igennem stressen og komme på den anden side og forebygge at det kommer igen. 


Prisen for et gruppeforløb er 1500 kr. + 160 kr. for bøger og pjecer - i alt 1660 kr. som betales før 2 session. 


Der starter et hold lørdag d. 3.10.20 kl. 10-12 - de følgende mødedatoer er : 10.10 - 17.10 - 24.10 - 7.11 - 21.11 - 5.12  alle kl. 10-12 Stress-coaching som ene - sessioner:

Også her er 1. samtale gratis og uforpligtende.

Prisen er derefter på 3000 kr. som en pakkepris for hele forløbet  + 160 kr. for materialer i alt 3160 kr. - som betales før anden samtale. 

Ved ene session kan samtalerne også foregå hos dig mod kørepenge eller via Skype på computeren.Om du vælger at tage stress-coachingen i en gruppe eller i ene sessioner er helt op til dig. Nogle mennesker har det bedst med at skulle nøjes med at forholde sig til deres egne udfordringer - mens andre igen har det rigtig godt ved at være i en gruppe, hvor man bakker hinanden op i at nå deres mål om at blive stress- frie og bedre kan gennemføre ændringerne i deres liv ved at vide, at de står sammen med en gruppe om dette. 


Vælg den metode der taler mest til dig.Hvis betalingen er en udfordring - er det muligt at betale i mindre rater på 500 kr. pr. måned til beløbet er betalt. 0